Beoordelingen van Mr. Sushi Stadskanaal

Recente recensies

5.0
T
vandaag

Bezorging was top, springroll was top, de sushi was oprecht vies. Het gefrituurde was veel te lang gebakken, waardoor het mega hard was. En de andere rol was niet lekker, rijst was papperig. Niet zo als het hoort.

Carine
vandaag

Sushi met verse vis is top. Kwaliteit van de gefrituurde garnalen in de sushi is slecht. Weinig garnaal, teveel crunch, bovendien leken ze te lang in de frituur te zijn geweest. Dat is jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
gisteren

We gaan alle soorten boxen proberen. Dit was box C en ook deze was heerlijk! Bezorging was op de minuut perfect. Ga zo door we zijn blij dat jullie in Stadskanaal zijn gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kilian Wever
gisteren

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carjola
gisteren

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Robin Groenewold
21 mei 2022

Keurig gemeld dat de bestelling wat later zou arriveren. De bestelling heeft goed gesmaakt alleen was de Crispy Box door elkaar gevallen in de verpakking en te hard/lang gefrituurd.

Stap
21 mei 2022

Eten was goed en lekker. Ze waren 10 min later dan gekozen bezorgtijd en belde netjes op om dat aan te geven . Dus super!

Emiel
21 mei 2022
Martens
20 mei 2022

Super snel bezorgd En was super lekker

Martin Stanneveld
20 mei 2022
K.
19 mei 2022
Vozzel
19 mei 2022

In tegenstelling tot de vorige keer flauw van smaak en alles lauw i.p.v. koel, brrrr. Erg prijzig voor de hoeveelheid.

Martin Stanneveld
18 mei 2022
Smit
17 mei 2022

Super netjes verpakt. Ik had ook de crunchy variant gekozen. Nog nooit zulks lekkere sushi geproefd

Arno
17 mei 2022

Excellent Hervorragende Qualität, sehr schmackhaft! Wir hatten uns eine Box auf's Boot am Kanal bestellt. Kam auf die Minute an, war frisch zubereitet und sehr lecker. Gerne immer wieder. Absolute Empfehlung!

Jennie
16 mei 2022

Heerlijke sushi en snelle levering! Tevreden over de service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
15 mei 2022

Weer top geleverd! Wel moet ik zeggen dat het niet heel fijn is als alle sushi door elkaar geschud is en de sausen tegen elkaar aan liggen. Betaal er flink voor en dacht ik maak er een mooie foto van. Maar helaas, dit lag zo tegen elkaar en op z’n zij. Dat het niet foto waardig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea Jansen
15 mei 2022

(Te) veel rijst bij de pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 mei 2022

Wederom een feestje. Alles netje verpakt en smaakte prima. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniela Aldrian
15 mei 2022
Mar
15 mei 2022
Wilma Oost
15 mei 2022

Heerlijk en snel klaar. Goede service!

Wilmink
14 mei 2022

Sushi, wat steviger, konden het niet pakken met stokjes, viel uit elkaar. En degene die kwam bezorgen zag er niet schoon uit. Vlekken op kleding , zag er niet zo netjes uit

Evelien
14 mei 2022

Pokebowl besteld. Was heerlijk. Echt een aanrader

Feike
14 mei 2022
P
13 mei 2022

Super! Vers.. meer dan voldoende en goede service!!

Martin Stanneveld
13 mei 2022
Wilma
11 mei 2022
Martin Stanneveld
11 mei 2022
Anouk Dokter
10 mei 2022

Sushi smaakte goed, zo als altijd. Jammer dat de schaal van de gebakken sushi schuin ingepakt en bezorgd was waardoor alle sushi in een hoek zat en alles door elkaar heen en kapot was. Tip om de schalen altijd rechtop te verpakken en bezorgen! 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IPje
10 mei 2022

Erg lekkere Sushi. Makkelijk via de app te bestellen. We love it! Een dikke 10!

Arie Seubers
9 mei 2022
Bouwien Begeman
9 mei 2022

Weer heerlijke sushi. Er mistte alleen 1 rol, de crunchy salmon, daar had ik wel voor betaald 😭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouwien Begeman
9 mei 2022

Was weer heerlijk. Er miste alleen 1 rol, de crunchy salmon helaas 😭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
8 mei 2022
Jesper Klok
8 mei 2022
Sanne
8 mei 2022

Echt super lekkere sushi. Ik raad zeker aan.

Inge
8 mei 2022

Super service en super kwaliteit sushi. Vanuit onze kant miscommunicatie over een actie en via de telefoon heel vriendelijk te woord gestaan en alsnog snel sushi kunnen krijgen en kunnen meedoen met de actie. Wij zullen zeker vaker bestellen, ga zo door!:)

M den Boer
7 mei 2022

Super lekker! En fijn ook de bezorging in Borger

Daniela Aldrian
7 mei 2022
Janny Knobben
7 mei 2022
Gerda
7 mei 2022

Heerlijk gegeten, erg 😋

Ilse
5 mei 2022
Ria Westerman
4 mei 2022
Mariska van Esschoten
4 mei 2022

Bestellen ging snel. En bij aankomst was de bestelling al bijna klaar. Heerlijk gegeten! Wij komen snel weer.

Dancho
3 mei 2022

Het smaakt heerlijk! En keurige bezorging.

Martin Stanneveld
3 mei 2022
Carla Giroldi
2 mei 2022

Heerlijke sushi gegeten😋. Prima service.👍 Was mijn code vergeten voor een gratis roll,maar alsnog gekregen toen ik mijn eten kwam halen🤩

Bruins
2 mei 2022

Goed eten zeer te vreden

J S
2 mei 2022

Geen klachten, optijd bezorgd en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea Jansen
1 mei 2022

Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryan
30 april 2022

Ja, gewoon top weer!

Euverman
30 april 2022

Crabsticks gebruikt in de cali-rol mogen wel van betere qualiteit zijn. Het is jammer dat de structuur en flavour hiervan achterblijven, de rest smaakte zeer goed. Mocht ik kunnen adviseren, dan hoor ik dat graag. Paul Euverman Gadre Marine EU (Surimi producent)

Kim
27 april 2022

Heerlijke sushi. Vandaag viel het wat uit elkaar, wat het eten lastiger maakte. Fijn dat er een melding van bezorging komt. Nu 2x besteld & beide keren iets na bezorgtijd gebracht.

Alfred Oldenburger
27 april 2022

Het was heerlijk en ruim op tijd bezorgt. Bedankt

Mohammad
27 april 2022

Heel lekker en goed service

Martin Stanneveld
27 april 2022
Mulder
25 april 2022

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thessa
25 april 2022

Het eten was ontzettend lekker, maar tussen het moment van bestellen en de bezorging zat ruim 2 uur. Het was er bijna een uur later dan de geschatte bezorgtijd. Of het dat wachten nou helemaal waard was…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martin zondag
24 april 2022

Super vers en lekker , uniek dat ze bezorgen !🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

malavanzand@hotmail.com
24 april 2022
Monic
24 april 2022

Het was heerlijke sushi

Sharon
24 april 2022

Snelle levering, lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
24 april 2022
Coba Muller
24 april 2022

het was Super lekker. Op tijd bezorgd door een vriendelijke dame

Leon van Klaveren
23 april 2022

Was erg lekker, gelukkig hadden we zelf nog soja in de kast staan want deze waren ze met de extra sojasaus en stokjes die we bestelde vergeten. Voor de rest erg lekker.

Beekman
22 april 2022

Iets te laat bezorgd maar gelukkig hadden we alle tijd.

Martin Stanneveld
21 april 2022
Drent
19 april 2022

Kwam gelukkig veel sneller dan de genoemde tijd! Het was heerlijk.

Veninga
18 april 2022
Heleen
18 april 2022

Heerlijk gegeten en goede kwaliteit!

Miranda
17 april 2022

Het was allemaal wel goed allen bij drukte zouden ze even moeten opletten dat alles er wil in zit want ze waren bij mij gember vergeten en de eetstokjes voor de rest de sushi was supper lekker. Heb geen gebeld en heb en code gekregen voor de volgende bestelling

Monika klompmakers
17 april 2022

Het was weer heerlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tommie
17 april 2022

Pokebowl lag op zijn kant in de tas. Smaak was weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Euverman
17 april 2022

Crunchy box is wel heel crunchy, waardoor er geen onderscheid meer te proeven is tussen vis of vega. Verder heel lekker!

C.
16 april 2022

Prima sushi, alleen stokjes en wasabi/gember/sojasaus waren vergeten.

J.S. Smeenge-Neef
16 april 2022
Dennis
15 april 2022

Prima Sushi!

Kim
14 april 2022
Melanya
13 april 2022

Het was zoals altijd HEERLIJK 😻

Martin Stanneveld
12 april 2022

Top!

Ineke langemaat
11 april 2022
Chris
11 april 2022

Ik had de cripsy box 20 stuks besteld, net als de vorige keer. Die was toen heerlijk. Maar de bestelling van vandaag viel enorm tegen. De krokante buitenlaag was veelte hard gebakken. Dat overheerste de smaak van de binnenkant. We hebben de korst er maar afgesneden. Heel jammer. Kost wel € 20.00 dan wil ik goede kwaliteit hebben.

Ilona Sluiter
11 april 2022

Heerlijke sushi !! Elke keer weer top

Karina
10 april 2022

Super snel bezorgd en het was weer heerlijk.

Caroliene
9 april 2022
Annelies
8 april 2022
Martin Stanneveld
7 april 2022

Heerlijk!

Mulder
6 april 2022

Heerlijke sushi en goede, nette bezorging.

Xxx
6 april 2022
P de Lange
4 april 2022

Heerlijk

Daniela Aldrian
3 april 2022
j.Knobben
3 april 2022
Jacquelien
3 april 2022

Ben wel van mening dat het pand ook al is het afhalen veel gezelliger aan mag doen. Tevens miss duidelijk afbakening tussen het zitgedeelte om te wachten en de keuken. Sfeer is hier ver te zoeken ook al is het afhaal. Verder is het kwaliteit prima tot goed !

Vos
3 april 2022
Jari
2 april 2022

Smaakte zeer goed maar de avocado was in een pokébowl gedaan van iemand die het compleet niet lust met de verkeerde saus erover 😅.

Musselkanaal
2 april 2022

Op tijd geleverd en de kwaliteit van het eten is ook top! Ga zo door!

Bos
1 april 2022

Meisje die kwam bezorgen erg vriendelijk, maar wederom bestelling weer… te laat ! Om 14.00 bestellen voor 18.00 al gedaan, en weer drama!

Christa
1 april 2022

Fijn dat het werd bezord in Gasselternijveenschemond. Sushi was heerlijk. Ik kon alleen mijn kortingscode niet online toepassen

Michael Mulder
31 maart 2022

15 minuten later dan aangegeven, maar heel netjes gebeld dat ze iets later waren.

Parfumhuis
31 maart 2022

Smaakte top, snelle bezorging

Martin Stanneveld
29 maart 2022
Keur
28 maart 2022

Super aanvulling voor Stadskanaal!!

Anne
28 maart 2022
Diana grooten
28 maart 2022

Ondanks dat onze jonge bezorgster haar accu leeg had van de fiets heeft ze het vrij snel bezorgd. Maar had wel medelijden met haar dat ze met een lege accu terug moest fietsen en dat is super zwaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tina van Dijk
27 maart 2022

Mooi op tijd bezorgd. En het eten was weer heerlijk. Mijn complimenten.

Joke Bruggemann
27 maart 2022

Website nog niet helemaal op orde !!

Richard
26 maart 2022

Alleen maar goed, dit vasthouden 👌👌

Carine
26 maart 2022

Lekker eten, maar bezorging een half uur te laat.

Edwin
26 maart 2022

Super vers , heel snel bezorgd !

Oorburg
26 maart 2022

Helaas hebben we te lang op onze bestelling moeten wachten. Om 16:45 besteld, zou er binnen een uur zijn maar was er veel later.

Jolanda
25 maart 2022
A. Hartman
25 maart 2022

Netjes op de tijd bezorgd die was aangegeven. En de sushi smaakte voortreffelijk. We gaan zeker vaker bestellen!

Bryan Günther
25 maart 2022

Weer een overheerlijke bestelling van hoge kwaliteit, top werk!

Charis
24 maart 2022
Martin Stanneveld
24 maart 2022
Stadskanaal
24 maart 2022
Annemarie
23 maart 2022

Qua smaak een heerlijke pokebowl en voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze vergeten waren om de bestelde kip erin te doen.

TF
23 maart 2022

Snelle bezorging en heerlijke poké bowls, smaakten heerlijk. Alles lekker vers bereidt.

Vroom
22 maart 2022

Op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Karina Vd voort vd kleij
22 maart 2022
Jeanet Katuin
21 maart 2022
Jacolien Boelens
21 maart 2022

Het eten was er keurig op tijd en het smaakte voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Momo
20 maart 2022

We hebben nu 2x besteld en de eerste x kregen we het een kwartier eerder 👍🏼 En de tweede x, werd ik netjes gebeld dat ze iets later zouden zijn. Dit vind ik super netjes 👏🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 maart 2022
Gea Jansen
19 maart 2022

Heerlijk eten en de bezorger was op tijd en vriendelijk

Martin Stanneveld
19 maart 2022
Ben van rieke
19 maart 2022

Was zeer goed heerlijk we houden van sushi 🍣.

E.S
18 maart 2022

Het was gewoon weg goed! Zeker voor herhaling vatbaar.

Erik
18 maart 2022
Ian
18 maart 2022

California roll was maar “besprenkeld” met viskuit ipv gerold, de sushi rollen waren slecht gesneden, sojasaus was te zout en de nigiri gehalveerd(???)…het smaakte verder wel redelijk ok, maar ze moeten nog maar even oefenen daar.

Feikens
18 maart 2022

Sushi was doog

Bryan Günther
17 maart 2022
Tommie
17 maart 2022
Haandrikman
16 maart 2022

Bezorging precies op tijd,sushi was heerlijk!

Erik
15 maart 2022

Sushi behoort in kleinere stukjes te zijn, smaak was vlak...je proeft niet veel verschil.....jammer!

Jonathan
15 maart 2022

Snelle bezorging, lekkere en verse Sushi!

Martin Stanneveld
15 maart 2022

Heerlijk!

Mark Oolders
14 maart 2022

makkelijk bestellen en betalen. Heerlijk gegeten

Danique
13 maart 2022

Vond het allemaal wel erg rommelig in de doos zitten. Heb eerder wat in Assen besteld en dit was toen netter verpakt (zelfde box). Daarnaast jammer dat de bezorging via de app niet werkte, terwijl er wel gezegd was te kunnen bezorgen in mijn woonplaats.

A. Kuiper
13 maart 2022

Heel lekker en snel bezorgd, vriendelijke bezorgster ook !

Lars
13 maart 2022
Carine
13 maart 2022

Top!

H.J. de Graaf
12 maart 2022

De kwaliteit was goed de sushi was lekker, en zoals gevraagd waren de glutenvrije gerechten appart verpakt. Helaas merkten we pas bij thuiskomst dat er een bakje Chuka Wakame te weinig in zat. Daarom 3 sterren ipv 5

Linda
11 maart 2022
Toutenhoofd
10 maart 2022

Snelle levering

Beste
10 maart 2022
Natallia
8 maart 2022

Snel, heerlijk, super!

R de jong
8 maart 2022
Chris Vos
7 maart 2022

Was weer heerlijk. Ruim voldoende.

Kamphuijs
7 maart 2022
Harms
6 maart 2022

Super !!👌👌👌

Gerard Potgieter
6 maart 2022

Heerlijk gegeten en précis op tijd. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
6 maart 2022
Danielle Dam
6 maart 2022

De vis is vers en lekker. De toppings zijn ook goed. De bestelling is heel snel klaar! Verbeterpunt is de sushi rijst. Deze is naar mijn smaak te stevig en te plakkerig.

Alise
6 maart 2022

Het was top!!!

Boor
6 maart 2022

Julie hebben zoveel lekker dingen maar als je iets voor alleen wilt bestellen is de keuze moeilijk om gemengd te kiezen voor beeld ik neem de yakatori roll dan miet ik 10 euro voor neerleggen maar als je nou helft bv 8 stukjes 10 euro en 4 stukjes 5 euro dan kan je ook iets anders lekkers proberen. Anders is het voor 1 persoon eigelijk te duur en minder keuze

Karina Vd voort vd kleij
5 maart 2022

Super lekker en op tijd bezorgd

In t veld
5 maart 2022
Rob
5 maart 2022
Esmee
5 maart 2022

Heerlijk! En zelfs een half uur eerder bezorgd dat gepland 👍🏼

Tina van Dijk
5 maart 2022

De sushi was weer heerlijk. Altijd genieten.

Alett
4 maart 2022

Stond al klaar toen we kwamen halen. Erg lekker! Leuk on Stadskanaal Sushi 🥘 eten.

Menduapessy
4 maart 2022
J.Knobben
4 maart 2022
hendrik zeeman
4 maart 2022

heerlijke sushi , gevarieerd en lekker , voor herhaling vatbaar , ga zo door

Martha Snijders
4 maart 2022

Het was heerlijk, topkwaliteit! Vlotte bezorging.

Gea Jansen
4 maart 2022

Heerlijk genoten van de lekkere sushi. En een vriendelijke bezorger!

B
4 maart 2022
Josephine
3 maart 2022

Heerlijke sushi!

MarjavdScheer
3 maart 2022

Verrukkelijk!!

Ryan
2 maart 2022

Wederom top

Nienke
2 maart 2022

Beste sushi ever ! Zo blij met Mr. Sushi in Stadskanaal zo lang op gewacht en vreselijk lekkere sushi. Super klant vriendelijke en snelle bezorging.

Martin
2 maart 2022

Was weer heerlijk, maar ik heb mij sushi wel liever koud en niet lauw!

M. Sloff
1 maart 2022
Jet
1 maart 2022

Bezorgd op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
1 maart 2022

Stukje zalm wat er tussen zat was net zo groot als 2 rijstkorrels. Niet aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
28 februari 2022

Heerlijk eten, goede kwaliteit en echt veel ook. Bezorging was een kleine twintig minuten later dan ik om had gevraagd. Maar dat vond ik nog best meevallen voor de zondagavond, wij zitten in Nieuw-Buinen. Alles wat netjes verpakt en mooi opgemaakt. Respect voor de bezorger dat het op de fiets bezorgd wordt vanuit Stadskanaal. Zeer tevreden, we gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
28 februari 2022

Op tijd klaar voor afhalen, de warme dingen nog warm en koud nog koud. Alles netjes apart ingepakt. En natuurlijk was het heerlijk!

J. Groen
28 februari 2022

Heerlijke sushi voor een goede prijs en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jari
28 februari 2022
Habing
28 februari 2022

Lekkere sushi in goed gevulde boxen. Zeker een aanrader.

Riksta Mulder
28 februari 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.K
27 februari 2022
Stadskanaal
27 februari 2022

Bezorging was 20 minuten na de tijd. Wel fijn dat er werd gebeld dat er een vertraging was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene Blokzijl
27 februari 2022

Heerlijke Sushi, bezorging op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Jansen
27 februari 2022

keurig op tijd bezorgd, de smaak van de sushis is prima en het ziet er smaakvol uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SN
27 februari 2022

Loempia’s waren koud, geen sojasaus, geen wasabi, geen stokjes. Erachter aan gebeld, zou binnen 15 min bezorgd worden. Maar was 3/4 kwartier. Sushi was verder wel heel goed

Liesbeth
27 februari 2022
Verhoog
27 februari 2022

20 minuutjes le laat, bezorgster maakte keurig excuses. De site zou voor mij wat overzichtelijker mogen. Pokébowl was heerlijk.

Tweede exloermond
26 februari 2022

Het was heerlijk!

Anke Pepping
26 februari 2022

Prima geregeld en zeer lekker. Een echte aanrader, zelfs als je er even een kwartier voor naar Stadskanaal moet rijden nog warme sushi bij thuiskomst.

Ramona
26 februari 2022

Het was heerlijk

Silvia
26 februari 2022

Top!

Richard
26 februari 2022
Mariska
25 februari 2022
Marijke
24 februari 2022

Alles was heerlijk!

An
24 februari 2022

We zijn netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen. Vervolgens stond even later de bezorger voor de deur. De sushi was heerlijk! Een aanwinst voor Stadskanaal!

Aty Horlings
24 februari 2022

Super....ga zo door

Marita
23 februari 2022

Echt zooooo lekker!!!

Mirjam
23 februari 2022

Heerlijke sushi!

Pieter Groenendijk
23 februari 2022

Keurig geholpen en eten was echt prima en genoeg! Complimenten

Jolanda
23 februari 2022

Sushi was heerlijk net als de mini spring rolls. Bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Mijn complimenten.

Jos
22 februari 2022

Lekkere sushi en keurige service!

Veldman
22 februari 2022
Lam
22 februari 2022
Renate
21 februari 2022
Ramona
21 februari 2022

Super lekker

Ir
21 februari 2022

Eten was heerlijk maar saus en stokjes ontbraken. Geprobeerd te bellen maar onbereikbaar. Erg jammer

Daan
21 februari 2022

Erg goede kwaliteit vis en snel geleverd.

Geert
21 februari 2022
Remko van der Made
21 februari 2022

Heerlijk gegeten. Kakelvers en mooi opgemaakt. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader.

R.D
20 februari 2022
Wendy Van Hengel
20 februari 2022

Het heeft heerlijk gesmaakt ! Zeker een aanrader om opnieuw te bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Pot
20 februari 2022

Ik had crispy, verwacht in andere vorm , dit was gefrituurd en sorry dat ik het zeg maar niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanny Van Tongeren
20 februari 2022

Onze bestelling was bijna goed. Er waren garnalenkroketten besteld, maar we kregen van die vegi dingen, beetje jammer. Probeerde te bellen maar waarschijnlijk is het nummer nog niet aangesloten. Eigenlijk een beetje een domper.

Suzanne
20 februari 2022

Helaas was de bezorger ruim 20 minuten later dan de bezorgtijd die wij ‘s middags al doorgegeven hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Smeenge
20 februari 2022

Mijn bestelling had ik aangevraagd voor bezorging om 17.00 uur. De bestelling kwam pas om 17.30 uur. Pas na het eten zag ik het bericht van Mr Sushi dat de bestelling om 17.15 uur onderweg was. Een beetje laat. Het eten was gelukkig prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
20 februari 2022

De maki box was nogal 'droog'. Vooral de krab en de tonijn zat geen smaak aan. Dan kun je beter een doosje bij de ah halen😔. De beef roll was wel erg lekker.

Nina (ik wil niet online geplaatst worden!, alleen voor jullie ter info)
20 februari 2022

Dag Team Mr Sushi, ik ben ontzettend blij dat we nu ook lekkere sushi in Stadskanaal kunnen eten. Lekkere sushi, keurig op tijd, goede bezorging. Helemaal top. Enige minpunt is het feit dat de chuka wakame niet is geleverd, terwijl wel besteld en betaald.

Klaas Jan
20 februari 2022

Heerlijke sushi

Leon van Oosten
20 februari 2022

Wederom genoten, top!

Janny Stratingh
19 februari 2022
Erwin
19 februari 2022
Basco da Gama
19 februari 2022

1e keer Sushi besteld bij deze bazen. Kwaliteit was top en bezorging idem. Daarna ff een super lapdance gehad van mn nieuwe Poolse vriendin. Echt goeie tjak G. Volgende week op herhaling.👌🏻

Anoniem
19 februari 2022

Sushi 🍱 lekker / netjes opgediend Personeel was veel met telefoonbestelling bezig en met bestelling inpakken. Weinig oog voor wie er binnen kwam . Tijdje gewacht en uiteindelijk zelf gezegd dat ik mijn bestelling kwam halen .

R de jong
19 februari 2022
Koster
19 februari 2022

Niet al te vers

Dick Kamies
18 februari 2022
M. van Delden
18 februari 2022

Erg lekker, leuke acties en mooi op tijd klaar. Een aanwinst voor Stadskanaal e.o.

Marja
17 februari 2022

Het was verrukkelijk!! En exact op afgesproken tijd klaar.

A.S
17 februari 2022

Super kwaliteit. Vers en heerlijk van smaak

Sam
17 februari 2022

Smaakte goed! Er zat alleen haar op de sushi die niet van ons was.

Maaike
17 februari 2022

De sushi smaakte ongelooflijk goed. Echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Bezorging was 20 min te laat, dat was jammer.

Christa
17 februari 2022

Misschien wel wat aan de prijs, maar het was wel erg lekker.

AB
17 februari 2022
Dirk
16 februari 2022

Alles netjes geregeld. Helaas had ik ook niet direct gezien waar de actiecode ingevuld kon worden, deze maar bij de opmerkingen gezet. Hier werd netjes over gebeld welke smaak ik wilde hebben. Ook is het meer dan genoeg voor 2 personen. Wij bestellen vaker!

Bennie
16 februari 2022
Martin Stanneveld
15 februari 2022

Veel te lekker! Zal eens vragen of loonsverhoging een optie is, want mijn portemonnee vindt dit niet zo leuk ;)

Janine
15 februari 2022

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat we de schaal kregen dat alles door elkaar was gegaan tijdens het bezorgen

Joyce
15 februari 2022

Heerlijke Poké bowl

Wichard zuur
15 februari 2022
Annet Mulder
15 februari 2022

Heerlijke verse sushi. Goed verpakt en keurig bezorgd. Wel iets later dan gepland, maar opstartfase, denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanina
15 februari 2022

Erg lekkere Sushi! Wij zijn vrij kritisch, en vinden de Sushi bij bijvoorbeeld een all you can eat restaurant ook echt smaakloos en gewoon niet-eetbaar. En zelfs bij verschillende “echte Sushi-restaurants” zijn wij regelmatig ontevreden weggelopen. Maar wij waren echt aangenaam verrast hoe lekker deze sushi was! Alle smaken komen individueel ook goed naar voren.. zoals het in onze ogen hoort. Heerlijk! Alleen jammer dat het in verhouding zo “duur” is. En weinig mooie acties.. dat zou het wel aantrekkelijker maken om wat vaker te gaan bestellen. Bestelling werd overigens wel bijna een half uur te laat bezorgd. Begrijpelijk, zo in het begin… maar wel een puntje van aandacht. Maar voor de rest, keep up the good work! 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

harms
15 februari 2022
Wilrieke
15 februari 2022
Jan Emming
15 februari 2022
De vries
15 februari 2022
Ludia van den Berg
14 februari 2022

Heerlijk

Eric Prummel
14 februari 2022
Visser
14 februari 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging. De verwachte bezorgtijd zou een uur zijn, maar met 30 minuten werd het al bezorgd. Echt een aanwinst voor Stadskanaal!

Ingrid Wallinga
14 februari 2022

Gemakkelijk te bestellen en het zier er ook lekker uit en boven alles het smaakte echt top..

Karin
14 februari 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JK
14 februari 2022
Eliza
14 februari 2022

Sushi was lekker. Bezorging op tijd. Helaas was de bestelling niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rena
13 februari 2022

Heerlijk gegeten! Netjes via de mail op de hoogte gehouden wanneer de verwachte bezorgtijd zou zijn en een mailtje gekregen toen ze daadwerkelijk onderweg waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoeksma
13 februari 2022

Echt geweldig👍

Moniek
13 februari 2022

We hebben nu voor de tweede keer bij Jullie besteld en wederom weer erg lekker gegeten. De bezorging was ook snel , we hadden aangegeven zo snel mogelijk en het eten was er al na een half uur. Wij bestellen snel weer!

Karin
13 februari 2022
Brinks
13 februari 2022

Heerlijk gegeten!! Ik zou het wel vinden als er meer variatie zit/mogelijk is in de 1 persoons maaltijd boxen.

Angelique Saadhoff
13 februari 2022
ten Kate
13 februari 2022

fantastisch

Mariska
13 februari 2022

Gisteren afgehaald. Was goed en aardig personeel. Klopt het dat de poke bowl nog niet verkrijgbaar is? En misschien een tip om ook wat meer sides toe te voegen bv spareribs.

Reactie van Mr. Sushi

Dat klopt, de pokebowl zullen in de loop van deze week in ons assortiment komen!

jan engelke fokkens
13 februari 2022
Marion
12 februari 2022

Super lekker en precies voldoende

Iris
12 februari 2022

Heerlijk gegeten! Smaakt top. De uitstraling van de winkel is niet om aan te zien maar daar kom je gelukkig ook niet voor. ;) ga zo door!

Arjen Hiddema
12 februari 2022

Heerlijk!!

Nathalie
12 februari 2022
Annette
12 februari 2022
Timmer
12 februari 2022

Ik had het nog nooit gehad Maar het was lekker

Sharon
12 februari 2022

Het was weer heerlijk! Echt een aanwinst in Stadskanaal

Warta
11 februari 2022
melanie Doorn-Mansveld
11 februari 2022

We gaan zeker vaker bestellen Makkelijk en snel bestellen

M K
11 februari 2022

Sushi smaakte goed, vers. Bezorging was ook op tijd. Alleen klopte de bestelling niet, we misten een schaaltje tekka maki, dat was jammer.

Jan vos
11 februari 2022
Wanda Fennema
11 februari 2022

Sushi was heerlijk… bestelling was op de juiste tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

Marianne Rubingh
11 februari 2022

Super snel geleverd op de tijd die ik had door gegeven. Sushi zag er heerlijk uit.Lekker vers..Wij bestellen zekers weer..Overheerlijk..Complimenten

Mirthe
11 februari 2022

Het was weer heerlijk!🍣🥢

Carine
11 februari 2022

Top!

Ryan
10 februari 2022

Erg lekker

Marianne
10 februari 2022

HEERLIJK gegeten. Blij dat jullie nu ook in Musselkanaal bezorgen. SUPER en binnenkort bestellen we weer!

Jo
10 februari 2022

Sushi was heerlijk, bestelling ook op tijd.

Christien Hommes
10 februari 2022

Sushi was heerlijk en keurig op tijd afgeleverd. Helaas geen stokjes er bij maar de sushi was om je vingers er bij af te pikken;)

Oosting
10 februari 2022

Het smaakte heerlijk 👌

PT Stadskanaal
10 februari 2022
Berja Drent
10 februari 2022

Goede service en prima kwaliteit! Super lekker!

Irene Bont
9 februari 2022
Martin Stanneveld
9 februari 2022

Heerlijk! Binnen een half uur bezorgd en lekker van smaak. Het enige minpuntje was dat de maki rollen niet echt koud waren, terwijl de rest dat wel was.

Mennie Rinsma
9 februari 2022

Voldoende sushi en de smaak was lekker. Onze bestelling was precies op de afgesproken tijd. Alles ging top.

Marjon
9 februari 2022

Snel geleverd en heel lekker. Echt een aanrader. Had een box voor 1 persoon, was meer dan genoeg en het was een plaatje om te zien. Miste alleen de saki erbij.

de Haas
8 februari 2022

Heerlijke sushi, precies op tijd bezorgd

R de jong
8 februari 2022